david2006 Potřeboval bych sehnat konektor na APC k typu Smart-UPS 1500-XLM . Konektor viz obrázek je to nějaké AMP tyco ale stačí ekvivalent. http://www.ulozto.cz/xw9wNQ7/ups-apc-jpg
david2006 Kolik jich chces? Mam presne tyto modre :-) asi 8ks Díky, jsem si s tím teď hrál a čouhají mi už jen kabely a vevnitř zůstala z kazety jen 100A/32V pojistka. Tak tam nahodím silnější baterky asi bez potřeby toho konektoru.
midnight_man Kolik jich chces? Mam presne tyto modre :-) asi 8ks Díky, jsem si s tím teď hrál a čouhají mi už jen kabely a vevnitř zůstala z kazety jen 100A/32V pojistka. Tak tam nahodím silnější baterky asi bez potřeby toho konektoru. Zlatá improvizácia :
viktornovotny tak ono jde kde co :) jen u drazsich ups ( rozumej nad 20tis ) uz bych upravy typu pruchodka, kable na fastony ... proste nedelal :)
david2006 tak ono jde kde co :) jen u drazsich ups ( rozumej nad 20tis ) uz bych upravy typu pruchodka, kable na fastony ... proste nedelal :) Rozumím, stála mě 5tisíc : .
ladik Pokud je starsi tak je to docela vysoka cena :-) Ale zase je do racku a ma LAN :-) Takze cena asi OK.
david2006 Pokud je starsi tak je to docela vysoka cena :-) Ale zase je do racku a ma LAN :-) Takze cena asi OK. Kdepak byla to funglovka : .
viktornovotny to jsi kupil od toho tipka co tady nabizi upsky ? nejak ma nick apc4you nebo nejak tak ?
david2006 to jsi kupil od toho tipka co tady nabizi upsky ? nejak ma nick apc4you nebo nejak tak ? Ne : .