Zdravím vespolek, dostal jsme od SledovaniTV ceník platný od února a některé služky je NP+ zdražují brutálně z 29,- na 49,- EU ceny.. Některé o pár korun... Zrovna zmiňované NP+ má hodně zákazníků.
Myslím, že zdražují i vlastní základní balíček tedy paušální poplatek který je pro x zákazníků ....
Už jste to nějak řešily??
Internet provozuji skoro 15 let a obvykle vlivem konkurence jako se StarSHIT apod jsem musel ceny snížit.. Nikdy jsem ceny nenavyšoval. A nyní mám takový pocit že spoluprace se SledovánímTV (i když neřeší důvod proč zdražuji) bude poškozovat můj vztah se zákazníkem. pozn: Cítím jistou nerovnováhu kde od nás se čekájí nadlické výkony zdarma, pak neustálá otázka co sleva a jiné služby se zdražují a lidi jsou rádi že jim to někdo dodá, udělá apod..
X zákazníků odešlo od satelitních služeb když jim zdrazily službu a bylo asi jedno o kolik...
Nemyslíte si, že zdražování SledováníTV nás jako ISP poškodí, když služba IPTV je bohužel chápáná jako služba spojená s dodávkou internetu?? Jak se k tomu stavíte?