petrbacina Dělá mi to problémy, že se nejdřív odmítá spouštět, potom po několika obnovení stránky se někdy načtě sám od sebe... Ale nechodí to jak ve FF tak v Chrome. Divné. Docela se bojím dát informaci dál zákazníkům abych nakonec nebyl terčem dotazů proč to vlastně nefunguje.
tomasnesrsta jako pravdou je že narozdíl od ostatních programů, balík HBO používá jinej přehrávač. neni tam klasickej jwplayer ale něco jiného...
david2006 nejdou mi u HBO přehrávat zpětně pořady, již jsem to reportoval. A může se vůbec dle nakoupených práv/podmínek HBO přehrávat zpětně? Možná v tom bude ten zádrhel ne technický, ale jen hádám.
okoun už to fičí asi technický problém, jinak dnes mi to konečně nabídlo novou verzi pro samsung smart
pepulis Nemate nekdo vyzkousenou sledovani.tv aplikaci na smartce od LG. U Samsungu funguje vse ok a aplikaci jsem nasel a nainstaloval, ale u LG se mi nedari a nevim jak na to. Diky.
pepulis ona uz nejaka pro LG je ? mam vyzkousene ted na iphonu tam chodi pekne Mozna se jen pletu, ale nejak mam v hlave, ze jsem to tady cetl. Potom beru dotaz zpet.
roxman Zdravím, nemáte někdo nějaké informace o přidání dalších slibovaných prémiových kanálů? V newsletteru před Vánocema bylo v BASIC balíčku něco přes 30 kanálů, ale zatím je jich za stejnou cenu jenom 18. Dokonce jsem si všiml, že kanály slibované v BASIC balíku jsou momentálně v tom vyšším.
roxman Jestli to byla odpověď pro mě, tak nic nového jsem se tam nedočetl. :) Je tam skladba BASIC balíčku 32 programů, u některých je hvězdička jako plánované.
roxman Já mám v BASICu odemknutých jen 18. ludvik: Nechtěl jsem to tady rozebírat, jenom jsem se ptal, jestli někdo nemluvil s podporou sledovanitv ohledně programů. Toť vše.
viktornovotny balicky jsou globani zalezitost to by nemelo byt rozdilne, dej me do SZ co teda mas v balicku ty a ja to poslu cloveku co tam dela :) at me k tomu rekne ..