Hele zeptám se, neřešil někdo možnost automatického vypnutí na settop boxu od SedovaniTV?
Mě to docela kazí život jelikož jsem našel jen vypnutí po 4 hodinách neaktivity, který ale stejně asi nefunguje, dle grafů rychlostí v ISP Adminu Usínám ve 12 ale přenosy mám ještě v 5-6 hodině ráno. Automaticky se mi vypíná jen televize co si nastavím.
Spíše jestli nemá někdo nějakou zkušenost s aplikací na nastavení automatického vypnutí třeba po hodině. I když nevím jak je to na settop boxu s během 2 applikací zaráz, když do nabídky se dostanu přes domeček.
A to neumi nahodou stb, ze se pri vypnuti tve televize se sam vypne??? Jmenuje se to HDMI-CEC a umi to kdejaky DVB STB, treba i Ariva 102E co stala 1500,- a umela share client :-) staci povolit v TV a povolit v STB.
Umi to i linux based STB na bazi Enigmy2...
Nevyhoda je, ze kdyz (v obou pripadech Ariva i Enigma) mam nastaven STB do deep standby (tj. hluboky spanek, uspora energie, prikon <0,5W, bezi jen snimac DO a casovac pro nahravani, nic jineho), tak pak po zapnuti TV se STB nezapne...
Ale zapnuti STB dalkovym ovladacem samozrejme televizor prekvapive zapne (ten je take v deep standby, se spotrebou 0,5W, asi vyrobce TV ma lepe implementovan deep standby a hdmi cec rezim)...
Budiz toto treba inspiraci tvurcum firmwaru v tom sledovanitvstb...???