Hmm, zajimave ... s boxem OK, ale proc teda lidem co maji box, jede cet21 jeste v androidu / iOS ? O tom je to co ja tady pisu, tak se na me nezlobte, ale bylo by korektni rict co je legalni a co ne. Diky.
P.S.: co to znamena "komu staci sledovani tv" ? To je jako napsat, vsak v pohode kdyz Vam staci jezdit v BMW my Vam ten nas trabant vubec necpeme ... sorry, ale co ze vseho nejvic nesnasim je otirani se o druhe firmy !! Kdyz za mnou prijde obchodnik a rekne mame to tak a tak .. ok .. ale kdyz prijde a rekne mame to lepsi nez franta, lepsi nez pepa ... to je krive jednani.
P.S.S : Tudiz na rovinu, mate smlouvu na OTT ??
Dobrý den pane Novotný, měl jsme za to že jsem to tu již několikrát psal, a že my dva jsem se o tom již několikrát bavili. No nic, znova... My neposkytujeme službu prostřednictvím OTT. My poskytujeme službu v produkčním režimu na uzavřené síti. Čili ano, pokud má zákazník box, je splněna minimální podmínka firstscreen přes SetTopBox (CET21 toleruje i aplikaci ve smarTV, kterou nemáme) a tento platící a jasně identifikovatelný zákazník může v uzavřené síti využívat služby IPTV na secondscreen zařízeních. Toto je produkční stav. Po podepsání smlouvy nám operátor sdělí rozsah svých IP a nikde jinde to nejede. Vy jímku tvoří testovací účty, které slouží pro první seznámení s naší službou. O tomto způsobu CET21 ví, dokonce reportujeme seznam těchto účtů, protože se našel dobrák, tuším asi odkud mohl být, který tento testovací účet vzal a jel s ním do CET21.
Odpověď na otázku zda máme smlouvu na OTT je NE, o tom to moje vyjádření ale vůbec nebylo. Každopádně pokud mám já správné informace tak takovou smlouvu zatím nemá nikdo. Dokonce jsme slyšel že O2 má stejnou licenční smlouvu jako my a jako všichni ostatní co mají CET21 legálně. CET21 zatím ještě nevyšla s oficiálním ceníkem a zněním dodatku na tzv. dodatkové služby, kde se vyplňuje extra formulář o vlastnostech a charakteru služby a na základě toho se vypočítává cena za tyto dodatkové služby.
Pojďme se bavit opravdu věcně pojem OTT sem taháte zbytečně, já jsme ochoten se o tom bavit zcela otevřeně, a protože s programery jsme v kontaktu myslím že mohu ledasco uvést na pravou míru, pokud máte chuť jsme ochoten Vás v tomto oboru vzdělat, ale už sem prosím netahejte dokola OTT, dělal jste to naposledy cca před měsícem a nikam to nevedlo. S pozdravem, DAVID KULDA