Dobrý den,našim zákazníkům je myslím vše jasné, kdo dodává obsah, kdo vyvíjí a spravuje platformu, je to jasné i programerům a představte si i CET21...Vy fakt věříte tomu že bysme tak dlouho mohli mít v nabídce kanály CET21? To jste fakt tak najivní pane okoune a pane Novovtný? To snad ne!!! My to od začátku prodáváme se SetTopBoxem. A je to i několikrát zmíněno na tomto fóru. Ale děkuji za takovéto zcestné a bezpředmětné komentáře, alespoň je jasné komu na čem záleží, někdo chce mít kvalitní a legální službu, někomu stačí sledovanitv.cz. hodně úspěchu všem.
Vážený pane, já jsem nenapsal že něco pouštíte nelegálně, já jen pouze narážím na to že z prvního pohledu není jasné kdo vlastně co prodává a asi to je záměr.
Pokud jde o Novu, tak ano firma Konektel a.s. ji může přijímat, ale za jakou cenu to potom nabízíte je pro nás trochu zabité a o to tu jde. Není přeci možné aby si nějaká komerční televize narvaná reklamou za reklamou určila cenu, která neodpovídá 21. století. Vše.
A proč by to nebylo možné? Je to zboží a to si vždy najde svého kupce. My máme taky smlouvu s CET21. Pokud máte problém s cenovou politikou CET21, tak to určitě nepatří sem, ale k jednacímu stolu s nimi. Někdo z nás se dohodl a někdo ne. Pro first screen si myslím, že by Sledovani.tv získalo licenci mrknutím oka. V té smlouvě není nic speciálního, ani cenově. Ale když někdo chce hodně, tak se stává že nemá nic.
Dnes jsem mluvil se zástupcem CET21 a smlouva na ostatní služby již prý bude :-D No uvidíme.