Jako čumím si nechat platit za HD kvalitu..
BTW: my teda dáváme 2 streamy v základu protože za to si nenechá sledovani.tv platit. Ale až za další 2 streamy jo.
Hm. Ono taky už jen podle jejich tarifomatu http://ujezd.net/internet/domacnosti/ , který jsem si pracovně nazval "KOLO SMRTI"..
Je fakt, že v některých tarifech (asi zřejmě 800 měsíčně nebo 1000+) je základní nabídka sledovanitv.cz zdarma. Přídavné služby nevím.
Ale jinak je to tak, jak píšete. V základu dává ujezd.net jen 1 stream (nevím jak na optice), +2 streamy za příplatek, stejně jako +HD.
Stejně je to totální shit. Dříve to byla rostoucí rodinná firma, dneska už jen korporátní shit.
Založili "zákaznické centrum" a když jsem tam osobně přijel ve 14h (2h před koncem pracovní doby), tak se mě jako první vyptávali, zda jsem s nimi domluvený, že tam přijedu..
Chtěl jsem změnit výpovědní lhůtu smlouvy ze 6 na 1 měsíc a musel jsem nejprve podepsat novou smlouvu (prý to nejde), pak mi řeklli, že když ji vypovím, tak už za 6 měsíců můžu podepsat s kratší výpovědní lhůtou (tedy na 2 návštěvy).
Opravdu moderní společnost 21. století, využívající elektronickou komunikaci, nenutící zákazníka každých max. 18 měsíců jezdit na pobočku podepisovat novou smlouvu. (mají cca celou praha východ, kolínsko, atd.) - sarkasmus
Tohle sem nepatří a je zbytečné to sem vkládat. Zbytečně se toto vlákno zanáší ...