Za ty dva nebo snad uz tri roky provozu se neustale potykame s problemy. Jedine v cem to funguje je prohlizec za to maji u me bezvyznamne +
Ale ostatni platformy jsou naprogramovane na koleni.
Kazdemu klientovi uz to skoro rozmlouvam, protože to nehodlam uz resit, ale lidi co si vyslovene vyzaduji tech par hodin zpětně jina linearni služba neuspokoji.
A prevazne chteji box nebo maji smartku.
Relativne stabilni mi obcas prisly android boxy kdyz uz mi dlouho lidi nevolaly ze jim to blbne, ale ty arrisy jsou peklo. Hlavne v tech nelinearnich sluzbach.
Chtěl sem nabizet službu s minimalni marzi, službu pro lidi.
Dotuji to ze mi lidi hazi hnuj na hlavu. Jedine co me na tom sere ze ja nedelam nic s tim ze se to seka, že to jede pomalu, že nova stále nebezi.
Priznam se ze sem ani necetl poslednima 100 stranek problemu Vas vsech ale tak kruci, pokud je problem u me tak v tom pripade bych to musel pokazit i Vam vsem ostatnim.
Nejzajimavejsi je ze lidi na optice nebo prez mam jeden 5Ghz spoj nadavaji, a jini kteří jsou za 2x 10G a jednim 5G k ním si nestezuji.
U vsech dotcenych vymenen kompletně hw, neustaly monitoring a neustale si stezuji at na obcasne sekani, nebo na spatnem fungovani timeshiftu nebo nelinearnich sluzeb.
A arrisy mam vyzkouseny, sice jsou to mrdky, ale na multicastu behaji pak je dam na unicast sledovanitv.cz a....