Já mám teď zajímavou situaci... několik zákazníků si pořídilo službu sledovánítv se settopboxem kvůli kanálům DAJTO a DOMA (na anténu už to teď nechytí :-), upozorňovali mě na to, že je to ten hlavní důvod ).
Utekl cca měsíc a oba kanály od 1.3.2017 zmizeli z nabídky... :-( Samozřejmě nyní to chtějí zrušit a celé mi to vrátit vč. settopboxu, protože to co bylo v nabídce v době koupě už není.
No a co teď ?? Jak to řešíte?
Naštěstí je to jen pár lidí, takže to vezmu zpět... ale nedovedu si představit, kdyby si to pořídilo třeba 50 lidí a já jim teď měl vracet peníze za settopboxy (co s tou hromadou "šrotu"). Kdyby to jelo alespoň rok, tak jim řeknu, že toto neovlivním a pořízení bylo jejich riziko, ale po měsíci to jaksi udělat nemůžu... Ještě si tak říkám, jestli to nenaznačuje něco do budoucna...
Případně mě ještě napadá... to se s MARKÝZOU nemohli domluvit a udělat obdobu řešení NOVY/PRIMY ? Myslím tím za malý poplatek/příplatek pustit stejnou nabídku jako mají na Slovensku? Možná že by to byla i konkurenční výhoda...(nevidím do té problematiky, takže je to jen moje naivní představa, ale třeba by to mohl být námět...)