Naprotosto chapu argumentaci ze bud to bude maly tok a horsi obraz, nebo lepsi obraz , vetsi tok. Me spis vadi ze si nemuzu vybrat. Mam-li klienta v miste kde si priplati za rychlejsi net, proc by nemohl dostat lepsi kvalitu. Ale uplne ze vseho nejpodstatnejsi je, ze ten obraz je ten nejmensi problem. Na prilozenem videu je videt jak TV funguje ( toto se deje vsude a na vsem, random ). Bohuzel to uz ani nereklamuji, protoze to nema smysl. 4 mesice uz cekam, ze mi sledovanitv posle slibovany nejaky linux box pres ktery oni muzou sledovat co zpusobuje to a ono. Urgoval jsem, prosil jsem, vzdal jsem.
Kdyby vse ostatni slo ok, tak nikdo obraz neresi :). Treba dnes prisel klient, net mu beha stabilne 30-35 Mbitu a on si v SD kvalite nepusti cely film bez 150x zaseknuti. Vymenen setobox, router, antena. A kdyz to neni sekani tak je to viz. video a nebo dalsi neduhy. I presto jim fandim, protoze jsem do toho investoval spousty casu, reklamy a propagace a tak verim v lepsi zitrky. Polaci davno jedou ve 4K ( mam to od nich uz skoro 3 roky ), ale zase chybi absence nastavnei horsi kvality a je to IPTV ktera pobezi opravdu jen tam kde je poradna rezerva internetu tj. TV kdyz bezi tak zere konstantne 10-18 Mbitu min nikdy