pepulis Poslední asi tři dny pozoruju zasekávání, někdy na vteřinu, někdy to trvá i cca 5 vteřin než se to opět rozjede. Toto nepozoruju a ani mi to zadny klient nehlasil. Je ale pravda, ze ja u tv zas tak nesedim ...
orel005 Poslední asi tři dny pozoruju zasekávání, někdy na vteřinu, někdy to trvá i cca 5 vteřin než se to opět rozjede. Dnes mi to klient taky hlasil
midnight_man krasny mail dnes.....marzkia, joj, dajto a pod....samostatny balicek za dalsich 1,3€...... Tak to bude sranda klientom toto vysvetlit... (rozumiem ze za to nemoze sledovanie.tv).... avšak cena služby začína byť pomaly rovná skylinku...
orel005 Dobry den, chci se zeptat jestli nekdo nevite kdy bude funkcni Samsung appka pro TV ktere jsou rok 2017 nebo rok 2016 s aktualizaci na 2017. Ja jsem psal a volal do sledovani uz nejmin 5x v rozmezi 1 mesice a proste furt nic. Pri uplne prvnim dotazu jsem dostal odpoved ze zhruba do tydne to bude. Od te doby jsem to dotazoval nekolikrat a proste jako kdyz se nekdo boji odpovedet. Nemam jim to za zle, chapu ze to ceka na Samsung ale fakt nevim jak to mam resit. Klientum musim davat svoje STB nez se tohle vyresi.
jopo ahojte, davate klientom appku sledovanitv do LG telky? My sme dali zatial jedinemu cloveku appku pre tento tv a zakaznik nam hlasi ze mu to stale mrzne, nejde, ... tak neviem, ci je problem v telke, v pripojeni alebo niekde inde. Ping a rychlost pripojky ma v poriadku. V pondelok mu ideme dat na skusku stb, a uvidime.
okoun hmm u nás ty apky také vykazjí hodně problémů, navíc markatní problém, že nelze spustit aplikaci při startu tv a musí se furt nahazovat ručně, takže lidem nutíme box a je klid..
besito ahojte, davate klientom appku sledovanitv do LG telky? My sme dali zatial jedinemu cloveku appku pre tento tv a zakaznik nam hlasi ze mu to stale mrzne, nejde, ... tak neviem, ci je problem v telke, v pripojeni alebo niekde inde. Ping a rychlost pripojky ma v poriadku. V pondelok mu ideme dat na skusku stb, a uvidime. Instaloval jsem jich několik. Nemám info, že by appka zlobila. Před instalací vždy updatuji firmware v samotné TV a pak teprve instaluji appku od SledovaniTV.
jopo Zakaznik si cez vikend zresetoval TV (aspon podla jeho vyjadrenia) a appka sa nasledne prestala sekat a bezi normalne. Takze vyriesene, diky.
okoun v poslední době sledujeme problémy s tím že se rozjede zvuková stopa od obrazové, je to po posledních velkých změnách které byly u sledovantv.cz, boxy máme všeci motorola
jopo ked vam seka telka, tak na aku dlhu dobu to sekne? lebo mne posledne dni dvaja kliosi hlasia (telku mam dokopy len u malo ludi takze ziadna statisticka vzorka sa neda urobit), ze sa to zasekne aj na 5 minut hlavne vecer... to mi pride uz moc. pritom speedtesty na webe u nich v pohode. jeden ma arris a jeden na PC. dal som im teraz obom nove android boxy, tak som zvedavy, ci to moze byt tym..
midnight_man ked sa to zasekne, treba prepnut program, alebo vypnut box....ked to nechas zaseknute tak to tak ostane.
basty Cau, jaky je rozdil v kvalite mezi nejlepsi kvalitou sledovanitv a satelitem obecne (skylink,digi...) Treba u sportovních kanalu? Je to srovnatelne na velke kvalitni TV? Diky
kozlicek Cau, jaky je rozdil v kvalite mezi nejlepsi kvalitou sledovanitv a satelitem obecne (skylink,digi...) Treba u sportovních kanalu? Je to srovnatelne na velke kvalitni TV? Diky Satelit (skylink) s IPTV nelze srovnavat.nesrovnatelne = mnoheeem lepsi.
kozlicek Skylink je lepší myslíš. Myslel jsem si to.Samozřejmě a hlavně když v domácnosti vypadne net tak se můžeš jit koukat max. do kamen... :-) a neni dobré být zavislý na jedné službě (technologii).
gemb Tak zrovnavat cardsharing a IPTV je od veci. Pomer cena vykon ma najlepsi DigiTV pri viacerych TV. Skylink sa oplati max na 1TV. (legalny prijem) cardshare je za par drobnych to nepocitam...