Jojo, proste freeznuty sice touch displaj reaguje, ukazuje to ze to zije, eth blikaji ale to je asi tak vse. Nic nepomohlo az hard reset.
To jsem si od toho fakt sliboval vic... Nemel jsem rad mikrotiky, miloval jsem UBNT, po tom co jsem s hapim ve spolupraci jsem na to zmenil nazor, ze je to mnohem sikovnejsi a vymakanejsi nez ubnt, ikdyz na nektere veci z ubnt to nema. Po dnesku nevim. Vcera pri zapojeni a cca 40kpps ven a 40kpps in a traffic kolem 300/200 Mbps to bezelo na 100% vsechny jadra, pak se to sice uklidnilo ale zatez byla permanentni kolem 60-75% vsech jader. To jsem si vazne predstavoval ze kdyz koupim prakticky vlajkovou lod Mikrotiku, takze me tim okouzli. Fakt nechapu proc to pousti do komercniho prodeje, kdyz jim to nefunguje ? To si chteji udelat spatnou vizitku, nebo v tom je figl jak vydelat prachy tim ze prodaji zmetky a pak je budou postupne jakoby opravovat a ty co budou hodne brecet, tak jim vrati penize ? Ve finale to je jedno, tohle si myslim ze je od nich krok vedle. Jeste tomu dam sanci, jakmile to prepnu do route modu, ted to behalo v bridge modu, ale co je na bridge pro takovy novy prvek za problem ?
Me to pripomina hru ARMA2, proste hru vydaj aby nahrabali love ale chyby ve hre jsou i po 2 letech a to pritom takove fatalni, ktere neresi uz tolik patchu. U hry se to da ale pochopit, u neceho jako je hranicni router teda fakt ne.