Protože to není zařízení na píču:
- ušetříme na elektrice min. 150W per stroj, což je po dalším nasazením 3ks CCR - což pro nás dělá cca 13 MWh ročně - (nenahrazujeme nejmodernější x86)
ušetří houby. Xeon E3 papá kolem 50W, nevoblbuj, mám to ověřený, je to jenom otázka kvality zdroje, výběru procesoru atd..
- snížíme náklady na řešení chlazení a hluku
nevim jakej je rozdíl mezi chlazením 40 a 50 W... žádnej... hluk je otázka větráků
- můžeme do jednoho racku narvat mnohem víc CCR než x86 serverů, nepotřebuju ani hluboký rack
to je otázka šáska
- umíme to zálohovat DC napětím
tohle mě v serverovně vůbec netrápí navíc si přece můžeš koupit DC zdroj kterej i supermicro může dodat do svých šásek.
- všechny zařízení máme stejné, můžeme použít jedno CCR pro redudanci a v případě potřeby bez komplikací přenést konfiguraci během pár vteřin
to samí v případě x86 pokud budeš stavět stejný což můžeš
- tam kde nám x86 přestala stíhat, tak jede CCR bez problémů
nevim proč by v tvém řešení měla přestat stíhat, bavíme se o sandy/ivy bridge procesorech ne starých pomalích core2 keplech alias X5xxx do s775 nebo tak nějak se kterými to ccrko srovnávaji. To je úúúplně jinde. Navíc lidi většinou na těhle starých keplech maji MKv3 nebo MKv4 a podobně který ani neví že má procák víc jader.
- má to displej a to je cool
jo to mi majitel ccrka taky řek že je to cool, načež si s tim pohrál a už tam nikdy nebyl, kokotina
- ho používáme a ty ne
já ho už rozhodně nikomu nedoporučim, až někdo bude ddosovat skrz ccrko a skrz queue nějakýho zákazníka/server tak poznáš jak ccrko skape.
Nesmíš místo lžíce od bagru používat hrábě, i když jsou stejně široké. Je potřeba si uvědomit u každého HW jaké jsou jeho možnosti a podle toho ho používat.
hmm nějak nevim v čem my má ccrko pomoci jinak než x86.
ty ses prostě s tim sráčem smířil a tim to pro tebe hasne. Já sem ho vyzkoušel a za ty prachy ho nechci.
se podívej jak krásně ten kepl funguje