waren Poradite pls laikovi.Od kamarada jsem si donesl injektor od Ubiquiti konkretne PoE-24-1 + antena s integrovanym RB411L. S nejvetsi pravdepodobnosti na sestave nebylo nic meneno. Byla jen odmontovana. Kamarad si neni jisty jestli na injektoru nezmackl reset. RB411L je jako vzdy v krabici s antenou a wifi modulem. Ja se nemohu dostat do konfigurace routeru. Nefunguje ubiquiti adresa 192.168.1.20 a nefunguje ani defaultni adresa boardu 192.168.88.1. Do routeru chodim pochopitelne pres injektor. Vse je v poradku, skoro nove. ipconfig mi nic neukaze. Teda krom adresy me karty. Dekuji za pomoc.
net_work Z dhcp zadnou IP nedostanes? pokud jo, tak se mrkni na vychozi branu = brana toho routerboardu. Pokud nedostanes, tak stahni winbox, klikni na tri tecky vedle policka pro ip adresu a klikni na mac adresu co ti to najde, pak connect
waren Nedostanu. Winbox najde ip boardu ale pokud dam connect tak se to napred pripojuje na port 8291 potom na port 80 a po chvili vyskoci chybova hlaska Could not connect to 10.107.35.16 (port 80) - no response! Tato adresa je z prohlizece nefunkcni.
goblajz Klikni na MAC adresu a zkus se připojit. Nejspíš nemáš počítač ve stejným rozsahu jako je ta IP adresa.
waren Spatny uzivatelsky jmeno nebo heslo. Muzu resetovat router reset tlacitkem na injektoru nebo musim primo na desku? Jde mi o to dostat router do tovarniho nastaveni.
ludvik Sice jsem to nezkoušel, ale pochybuji, že Ubiquiti způsob resetu bude fungovat u Routerboardu. Muzu resetovat router reset tlacitkem na injektoru nebo musim primo na desku? Jde mi o to dostat router do tovarniho nastaveni.