vždyť to psal dělal mu to ten na pl vypadenej pigtail...
já sem pro naladit určitě na 5500 - 5700.... i jirouš tam má určitě lepší PSV něž na 5800....
Na těch kartách to nejde naladit....nebo nevím jak. Jsou tam frekvence 5120-5320 a 5745 -5825 nic mezi. A ještě k tomu jsem si zjiˇštoval že okolo 5600 bejvá meteoradar. Možná by to něják šlo, ale to bych musel umět automatickou regulaci výkonu a to mi nějak nefunguje. resp určitě jsem to dělal blbě, tak jsem od toho upustil.
Jinak doufám, že to budou ty pigtaily.
1) Na kartách to jde naladit, musíš si dát správně region - czech republic. Dostaneš se tam tak, že po rozkliknutí karty si vpravo dáš advanced mode a pak to tam najdeš. Nastav Frequency mode na "manual TX power" a country na "czech republic". Pokud chceš mermomocí ladit i nad 5720 MHz, dej si místo manual TX power "superchannel".
2) Meteoradar je v Čechách na 5640 MHz.
3) Kup si karty s MMCX konektory, jak už tu bylo psáno, doporučuju R52Hn, sice jsou dražší, ale jsou kvalitní. Zreguluješ pak na nich výkon na málo a máš to. Bacha na R52n-M, ty nekupuj, alespoň u nás jsme s nimi měli blbé zkušenosti, chovaly se divně.