Nevim proc, ale nechodilo mi upozorneni ze se neco v tomto tematu deje. Az dnes nahodou jsem sem prisel a vidim nekolik reakci.
Duvody proc jsem otevrel vlakno jsem napsal hned v prvnim prispevku a opakovat to je asi kontraproduktivni. Temata jako jsou tato, by mela slouzit nejenom pro moje informace, ale i pro informace dalsim. Kteri treba narazili / narazi na jednani jako bylo stimto panem, ktery absolutne nevedel ktera bije a byl od zacatku zmateny.
Je mi uplne jedno jestli je to firma za ucelem tunelovani, nebo pro generovani zisku z externi spoluprace. Pro me bylo a je podstatne jakym zpusobem byla vedena ta komunikace. Jinak abych doplnil, tak jestli koupim ten konekt z CEZu v Praze v Sitelu, nebo v druhe serverovne tak cena je uplne stejne ( overeno ).
To jen potvrzuje to, ze ten pan proste u sebe nemel asi manual jak ma na takovy e-mail odpovedet, nebo to byl nejaky vratny ktery zaskakoval kdyz kolega poznaval efekt zachodoveho prkenka - nevim.
Podstatne je, ze nez jsem dostal odpoved na cenu jsem chtel znat informace od Vas, kteri snimi mozna uz neco zazite maji a vedi ze je toto jen vyjimka, nebo spis standard. Ja osobne nevidim nic na tom, ze jsem zde uverejnil vsechny konretni informace a nijak nezkreslene. Nebylo to za ucelem toho nekoho urazit / schodit. Stejne ho nikdo neznate a bylo by uplne jedno jestli bych jeho jmeno prepsal na CEZ ICT, nebo nechal tak jak to je. Protoze kazdy kdo si to precte, tak mu v hlave zustane jen CEZ ICT, ne jmeno toho chlapa. Teda alespon si to myslim, ze to tak je. Za timto ucelem maji byt podobna vlakna.
Kdyz nekdo bude krytizovat komunikaci s p. Novakem z O2 tak si jako obrazek clovek udela o fungovani O2 z obchodniho oddeleni napriklad. Nikoliv o p. Novakovy, ktereho nezna a nejspis znat nikdy nebude.
Toto tema ztratilo smysl a je potreba ho uzavrit. Nechci travit cas odpovidanim na tyto a dalsi veci tykajici se nepochopeni, nebo zbytecnych dotazu. Chtel jsem jen znat nazory k teto firme " Hodnotim +1, tudiz dobre " / "Hodnotim -1, negativne stoji za prd" a pripadne k tomu dodat nejake informace. Snad vetsina pochopi co tim myslim. A pokud ne tak me mrzi, ze jste ctenim ztraceli cas.