query Vsadím se s váma, že žádný z vašich spojů není nakonektěný bez výpadku tak dlouho, jako ten náš :-) Psal se rok 1877 a my nasazovali první UBNT Bullet M5. :-D To jen tak pro zasmání.....
midnight_man Bezna vec u tychto staršich FW.......v neskoršich verziach toto uplne zmizlo. Odporucam reboot (ak budes aj robit nejake zmeny nastavenia, najprv reboot aby sa ti to nekuslo)
filipovaludmila Jinak tou frekvencí na které to jede bych nedávala moc na obdiv veřejnosti :)) Pravda v roce 1875 kdy to bylo uvedené do provozu ZoEk ještě nebyl :) :) :)
ludvik Já mám jeden spoj uptime 276 dnů. Na tom není nic moc zvláštního - kdyby jedna strana neměla fyzicky uptime jen 141 dnů.
aliney Taky porad na neco zapominame, nebo si nevsimneme, ze nam neco nefunguje... no proc by nemela mit jedna strana spoje narok obcas "nevsimnout si" ze mu chybi partak? ;-)
ludvik Protože když se restartuje, tak tu informaci zapomene :-) tedy alespoň jsem si to do teď myslel ... Taky porad na neco zapominame, nebo si nevsimneme, ze nam neco nefunguje... no proc by nemela mit jedna strana spoje narok obcas "nevsimnout si" ze mu chybi partak? ;-)