samsik Ahojte. chcem prejst z ubiquiti na mikrotik a mam v plane ako klienta davat RB911. ma niekto funkcne nastavenie? :?: vdaka
samsik Ano. K nalezení zde: :-D potrebujem poradit, ako tu dosku nastavit do bridge ;) ale aj tak dik za snahu honzam vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše samsik vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše predpokladam, ze mam vypnut DHCP, kedze IP koncovemu zariadeniu prideluje server. ale to uz snad pridem za pochodu dik ludvik Moje rada, zjevně nepochopena, zněla: zůstaň u UBNT. samsik Moje rada, zjevně nepochopena, zněla: zůstaň u UBNT. no, mam pre tu zmenu dovody :-)
honzam vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše
samsik vytvoř si nový bridge. Tam přidej ether1 + wlan. A jako mode ve wirelesu nastav station bridge. Toť vše predpokladam, ze mam vypnut DHCP, kedze IP koncovemu zariadeniu prideluje server. ale to uz snad pridem za pochodu dik