ludvik Vcelku normální způsob, jak dát vědět, že to nemáš kupovat :-) Jelikož to ještě není, ale bude, cena zatím neznámá ... Už jsem to viděl i leckde jinde, ipmedia i 100mega.
viktornovotny zajimave, kdyby to bylo za tyhle prachy tak snad oprasim nase reseni .. ktere vychazelo kolem 3tis a bylo me receno, ze je neprodejne :-D
asdewq Viktor: ak mas navrhnuty poe panel s monitoringom a ovladanim jednotlivych portov a zaroven by potesila napriklad prepatovka na kazdom porte mam zaujem o blizsie info 3tis je zaujimava cena... eventuelne ak viete niekto nieco poradit (mimo toho poe panelu co sa predava na sk a stoji 250e) tak mam zaujem
rado3105 Nieco podobne by sa aj mne zislo. Superpoe predavane na Slovensku ma len 100mbit/s, potrebujem giga. Zatial co som nasiel: http://www.lancentrum.eu/det/sk/42/206/ ... it-NPG8p1U Tak ako Viktor? alebo niekto iny? mate nieco podobne s monitoringom?
viktornovotny ja mel ten prototyp jen 10/100 Mbps ... v te dobe stacilo .. dal jsem se tim vubec uz nezabyval