Máš vyčítání datového toku v 64bit počítadle? Protože 32bit nad 110Mb přeteče a pak jsou v grafu nesmysly. Podle grafu bych asi nesoudil.
O tomto som este nepocul, dakujem za typ idem hned pozret nejaky manual. Keby to bolo iba o grafe moc starosti by mi to nerobilo. Problem je, ze ked normalne fungujem na nete (prevazne web), tak sa niekedy naozaj citim ako by som bol na 64kbite a na podobny problem sa stazuju aj klienti.
EDIT: Nejaky post alebo clanok, kde by som mohol zacat pri rieseni 32/64 bit problemu?
musis pouzit 64bitove countery v SNMP - alespon pro pocet bytu (ifHCInOctets a ifHCOutOctets). Ty jsou tusim pristupne az v verzi 2c SNMP protokolu (nevim cim to vycitas ale je mozne, ze tomu budes muset rict cislo verze).
32bit counter pojme cislo ovelikost 4miliardy a nejake drobne (4GB). Pokud za pet minut preneses vice nez ty 4GB tak se ti 32bit counter pretoci a misto vysokeho cisla nactes nejake male. Grafy pak vypadaji dost nahodne. Rychlost, pri ktere uz za 5 minut preneses ty 4GB je tesne nad 100mbps...