watchdog je vypnutý, zadné scripty tam take nejsou. zkusím ten převodník sehnat a uvidim co mi to napíše
P.S. ještě jeden zajímavý poznatek. je to 2 hodiny v provozu poté co jsem vypnul Reboot after fail, zatížené to je cca 2Mbps down a 1Mbps upload. Tváří se to že je vše OK, uvidíme...
Dnes se mi taky po bezproblémovém provozu objevilo 2x za den v logu "system error critical: router was rebooted without proper shutdown by watchdog timer."
Čili restartovalo se to samovolně nevím proč. Ten Watchdog mám zapnutý defaultně z výroby. Mám to vypnout? Když se teda hryzne a bude watchdog vypnutý tak naběhne?
Jediné co mám je přetaktováno na 333MHz ze základních 266MHz nebo kolik to šméčko má :-)
Teï jsem koukal že Frekvence je zpět na 266MHz to se po restartu nastaví zpět na 266MHz? Vím že jsem to nastavoval na 333MHz.
.. no a neni to zkratka tak, ze kmitocet 333MHz bylo v danou chvili moc a zkratka se kousl ... ne kazdy kousek muze snest frekvenci vyssi za kazdych okolnosti nez 266MHz ... ikdyz teorie je ze by mel jet i na 400MHz.
No ale ze by to cca měsíc jelo OK. a až teï? Tu frekvenci si to přehodí takto zpátky?