kofi Potřebuji pravidelně rebootovat celej MikroTik, našel jsem tu script ale nejsem si jist jaké rozhraní zadat tak aby došlo k rebootu. /interface wireles disable "rozhraní" 1 /interface wireles enable "rozhraní" Dík za rady
leeonek Potřebuji pravidelně rebootovat celej MikroTik, našel jsem tu script ale nejsem si jist jaké rozhraní zadat tak aby došlo k rebootu. /interface wireles disable "rozhraní" 1 /interface wireles enable "rozhraní" Dík za rady Hej kofi co takhle trochu namáhat mozkové závitky? Já osobně bych zkusil /system reboot
kofi Potřebuji pravidelně rebootovat celej MikroTik, našel jsem tu script ale nejsem si jist jaké rozhraní zadat tak aby došlo k rebootu. /interface wireles disable "rozhraní" 1 /interface wireles enable "rozhraní" Dík za rady Hej kofi co takhle trochu namáhat mozkové závitky? Já osobně bych zkusil /system reboot :
zdenek_hb Potřebuji pravidelně rebootovat celej MikroTik, našel jsem tu script ale nejsem si jist jaké rozhraní zadat tak aby došlo k rebootu. /interface wireles disable "rozhraní" 1 /interface wireles enable "rozhraní" Dík za rady Hej kofi co takhle trochu namáhat mozkové závitky? Já osobně bych zkusil /system reboot Víš co mu dalo za námahu vypotit vypnutí a zapnutí karty ...