to poslední neber ani ze srandy. Naprostou většinu jsme už vyměnili. Co sluníčko načnulo, kroupy dodělaly. Ten plast totálně zkřehne. A neni to dual.
SXT lite5 jsou zatim držáci a první kousky od doby co se vyrábí stále běhají ok. Máme přísný pravidla pro jejich montáž a vedení kabelu. Koupim, nastavim, namontuju, hotovo. Podle mě best řešení. 600MHz procák, luxus. Na parametry anteny si nemůžu stěžovat. Oproti eapu vše vyteče. Nevim jak dlouho vydrží ještě venku. Je fakt že to je prostě otevřený no. Ale za ty prachy mě to zase tak moc nezajímá. Jak dlouho jsou venku? přes 3 roky? a jedou zatim dobře. Sem tam se díky chybě dostala voda na chip paměti nebo na tlačítko reset. Aktuálně už tam chip není a reset je jinde.

vždy přichytávat kabel pomocí DVOU pásek ke konzolce, tim se zafixuje kabel tak že míří k jednotce. Když je jenom jedna páska, tak se kabel hejbe sem a tam. A pak 10cm průvěs pod jednotku a zpět do jednotky. Všechno to jsou takový stupidní pravidla který ale zabraňujou tomu aby jednotka odešla. Další pravidlo který lámeme lidem do hlavy je aby to nevypínaly. Třeba aby to v zimě netrpělo. Zapnout jednotku když je vymrzlá na -15°C neni ok. Podle mě si to uvnitř dělá svoje klima.
Jirous box je fajn ale nějak už nemá smysl to takhle bastlit. Je s tim trochu víc sraní a montáž je složitější. Jistě, antena bude "asi" o něco kvalitnější ale to co nažene antena, můžou posrat pigtaily což se v minulosti stávalo už z výroby. Nehledě na to že se dají lehce zlámat.