ROFL ! Tohle ani nestojí za komentář. Snad jen až na to, že až se někdy urveš a pojedeš se podívat do matičky Prahy, zajeď se podívat do Bohnic, abys věděl do čeho jdeš. A tohle bohužel nemyslím jako urážku nebo blbej vtip, ale naprosto smrtelně vážně.
Tyhle kecy si myslím nejsou moc fér, ba naopak by si okoun zasloužil metál za odvahu, statečnost a výdrž. Aby v tom nebyl sám tak já jsem na tom podobně, děláme to sice ve dvojce ale i tak nevím několik let co je to dovolená a abych pravdu řekl tak po žádné ani moc netoužím, leda tak nějak kde je chládeček :) bo nenávidím hic. Bohatě mě stačí místní tropy a napuštěný bazén.
Nejsou to "kecy" a je to naopak velmi fér a není to vůbec myšleno zle (jak tam píšu) nebo urážlivě, ale opravdu smrtelně vážně. Pár let už na tomhle světě jsem a pár případů jsem ve svém okolí zažil. A to Bohnice byly ještě dobrý konec, bohužel znám i mnohem horší. Člověk prostě nemůže dělat dlouhodobě to samý fulltime. Hlava, stejně jako žaludek, potřebuje pestrou "stravu" a odpočinek. Jednou tělo řekne dost a způsobů má dost - nemoc, syndrom vyhoření, apatie, ...
Na předminulý Jezerce třeba přesně tohle popisoval Petr Mára, který to zažil na vlastní kůži. Já jsem v podobným módu jel pouze dva roky a to jsem na to nebyl sám, jen jsem dohlížel na lidi. Přesto jsem toho měl plný zuby. Dovolená nemusí být válení v Chorvatsku (který k smrti nesnáším a je to pro mě představa pekla na Zemi), ale prosté vybočení ze stereotypu. Já se jezdím uklidit před lidmi do tundry za polární kruh.