Mě to na 2.9.13 taky funguje, nicméně se objevil jeden problém a to, že když AP v klientským režimu nevysílá, tak klesne citlivost na cca -95 a pak to při nastavení třeba na -80 tyhle AP odpojí. Zda se pak znova připojí při aktivitě jsem ještě nezkoušel.
Hodnota -95 je jen pokud bylo AP by na chvilku odpojeno, ne že přestalo vysílat, -95 je počáteční hodnota při připojení která při provozu přejde na normální hodnotu. podle toho co říkáš bych to viděl spíš na problém u toho klienta, evidentně má svůj signál chvílema horší jak nastavená hodnota. Normální AP se při tom když nepotřebuje komunikovat neodpojuje, mám u klientů uptime vždy od doby posledního restartu MK
Tak s tim nesouhlasim, nektere AP (nerikam vsechny) maji tu vlastnost, ze pri aktivite daneho usera za nim se na MK hlasi s normalni urovni signalu napr. -70 ale jakmile ten klient vypne PC, tak casem to spadne na onech -95, ale neodpoji se to...takze uptime je pak klidne 8dni, ale z toho X hodin to je na -95 pri neaktivite klientskeho PC