rado3105 http://www.ebay.com/itm/Geeetech-SIM900 ... 35da396d3a neskusal sa niekto hrat s andruinom, ci by to neslo vyuzit na niektorych sajtoch na monitoring vlhkosti, teploty...a inych vstupov a aj ako gsm resetator pomocou hore pridaneho modulu?
ikk K tomuto účelu používám RasperyPI. Motá se kolem toho opravdu velká komunita, takže "vše" co člověk potřebuje je už v podstatě vymyšleno a stačí jen najít ten správný návod :)
lwq Lepsi pouzit Raspberry nebot ma ETH v sobe. Ale na nektery ulohy treba jedine Arduino (ci podobne) ... Proc nepouzijes treba SDS modul ?
rado3105 Lepsi pouzit Raspberry nebot ma ETH v sobe. Ale na nektery ulohy treba jedine Arduino (ci podobne) ... Proc nepouzijes treba SDS modul ? k tomu sds je aj gsm modul?
kure05 SDS používám doma na měření teplot z 5 míst, snímání vlhkosti tlaku, napětí a ještě tím monitoruju spotřebu vody, plynu a elektriky. Funguje to v mezích možností, ale svůj účel to plní . . .
lwq Primo k tomu GSM modul neni, ale ma to schopnost se s GSM modulem i domluvit - ale to je treba dopsat ...
rado3105 takze asi ten gsm resetator co mam je najvhodnejsi..pri raspberry pi bude vyssia spotreba...a asi aj naklady v spojeni s GSM...