Ano podraz a klamání vidím v tom, že jste chtěli podepsat dodatek ve kterém byl počet programů a cena, ale už jste se nikde nezmínil o tom, že ten počet a seznam kanálů je vlastně úplně o ničem a absolutně negarantovaný. Neříkám, že navýšení ceny bylo nějak šílené, o to mi nejde. Jde mi o to, že jsem dostal programovou skladbu, podepsali jsme na to papír, nahodil jsem programy na stránky, nabídl klientům, do boxů programy přibyly a dneska je to úplně jinak. Jak mám podle Vás vysvětlit klientovi, že před půl rokem měl o 9 programů více, dneska už tam nejsou a cena je pořád stejná. Nikoho z nich nebude zajímat, že to bylo navíc a zadarmo. A já potom vypadám jako zloděj, protože po lidech chci peníze za něco co nemají a když měli, tak to bylo zadarmo i pro nás.
Já Vám rozumím, ale my jsme Vám cenu v Basicu nenavýšili... tak jak to vysvětluji já Vám, byste to měl vysvětlit Vy zákazníkovi. Vůbec nehájím to že to mohlo být od začátku řešeno tím druhým způsobem, pak by tyto problémy nebylo potřeba řešit. Jen vysvětluji celý vznik situace. Není v tom nic cíleného, žádmé klamání ani podraz, je to prostě vývoj situace. Ůplně stejně se budeme chovat když vypnou nějaký Barandov, nebo Mnau Tv... proste je odebereme...Víte, programová skladba se mění snad každý měsíc a my na ni musíme reagovat. Me to taky nedela radost, nekde neco mazat, nebo rpiznavat atp. ale to je vyvoj. My ted uklizime nabidky, chteli bychom vytvorit pravidelne misto kde vzdy najdete aktualni skaldbu atd. v tomto je stale prostor se posouvat nekam kupredu. Ale hodnotit to jako podraz a klamani... Ja tyto dve slova vnimam jako neco umyslneho ve snaze se obohatit nebo nekoho znevyhodnit, ale vubec necitim ze bychom tak nekdy vystupovali.