1. Nefunguje casove nastaveni vypnuti
2. Nefunguje vypnuti po 3h
3. Prestalo mi fungovat vypinani TV pri vypnuti boxu ... Kdyz ho znova zapnu a vypnu, TV se vypne
4. Zelene artefakty v obraze
5. Obcas rozpadly obraz (a obcas v nahledu)
Chyby od 3.4.4.2
6. Podarilo se mi dostat do stavu, ze vidim znam pause, ale obraz jde ...
7. Prejit na aktualni vysilani / dalsi porad:
Kdyz pustim porad ze zaznamu a dojedu na konec, tak je tam +10 minut. Kdyz sleduji porad a dojede to na konec, tak konci primo dle TV programu (neni pridano 10 minut ...). Kdyz jeste hraje dany porad, tak se tam plete okno s dotazem, zda chci dalsi program nebo zive vysilani. Kdyz pouziju back, tak se to po chvilce prepne na zive vysilani. Kdyz zvolim dalsi porad, tak se pusti dalsi porad, ale o kus pozdeji .... Dost hnusna chyba ...
8. Pokud vypnu STB pri prehravani archivu a zapnu, tak je tam hlasne o nenalezeni poradu (i presto, ze tam ten porad je)
9*. Polofunkcni vyhledavani ... obcas zadam presny nazev poradu, ale nenajde ho to ... Nechapu co vse hleda, 99% hledani je dle nazvu poradu, ale hleda to dost bordelu ...
10. Chybne zobrazeni programu
Po tichu se objevila verze 3.4.4.3 s IMG 1.3.2018
1. opravena
3, 7. neopravena
Zbytek zatim nevim, budu sledovat a napisu.
Stav ke dni 13.5.2018
Verze 3.4.4.4 Arris
1. Vyresena
2. Nemam chut testovat, ale nejak me netrapi
3. Neopravena
4. stale s nami
5. stale s nami
6. Jiz jsem nezaznamenal, ale to neznamena, ze je opraveno
7. Asi nejhorsi chyba ted a porad je
8. Asi opravena
9. stale s nami
10. No ta chyba se mi tam objevila 1x, zatim jsem ji nezaznamenal, ale anomalie dobra
11. Nahled na HBO mel pouze bily obraz, nevim zda je to stale, ale tento tyden jsem to pozoroval u programu co jsou cca tyden zpet. Nekdy je to bez nahledu
12. Pretaceni a cas - kdyz je pusten porad normalne, tak je cas zobrazen dle skutecnosti (treba 23). Pokud je porad pusten z archivu, zacina cas od 0. Myslim si, ze zobrazeni realneho casu je daleko lepsi.
13. Extremni LAG, rekordne az 3s. Video odeslano na support. Pri pretaceni se mi podarilo cca za 30s pretocit program o 10 minut. Coz odpovida 2h filmu a pretoceni na konec 6 minutam snahy pretaceni. Spojeno s chybou 7, kdy vlastne se porad neda dokoukat!!!!! Po celou dobu arris detekoval komunikaci z dalkoveho ovladace (poblikavala dioda).
LAG se deje i u vyhledavani, pohybu ve vyhledavani (oboje je pouze zalezitost STB).
LAGy jsou nepravidelne, nekdy jsou kratsi, bezne kolem 2s, ted rekordne az 3s. Dost neprijemna vlastnost.
14. PRIDANO - Razeni programu pomoci cisla, ci po celych strankach a ne po 1 posunu.
K diskuzi v Olomouci se k zadnemu zlepseni asi moc neschyluje. I kdyz Tomas mi dal celkem za pravdu.