No dobře, to je pořád Arris, Arris... ale proč to samé s cenou platí o Albisu? Proč náhradní ovladač na 4302 stojí u vás 565,-Kč a Konektel ho má ani ne za 200,- atd...?
Myslim ze to bude tim, ze Konektel bude prodavat nelicencovane ovladace, ktere nebudou s licencovanyma od 4NET fungovat, pokud nezaplatis licenci ve vysi odhadem 15 USD. :-) Osobne jsem rad za skutecnost, ze jsme do site prozirave naimplementovali 3 ruzne IPTV operatory a tak nas nebude pripadny prechod od 4NET nekam jinam bolet. Stejne tak jsem rad za skutecnost, ze jsme se nedali cestou STB Albis, ktere by nas uvazaly prave u 4NET s nemoznosti prechodu jinam. Ve svetle toho diky Bohu za rozhodnuti nakupovat Arrise prave z tohohle duvodu. Chapu, ze nasich cca 200 klientu u 4NET nezaregistrujou, nebot je to pod jejich rozlisovaci schopnost, ale kdyz bude takovych, jako jsme my jeste par dalsich, tak to uz mozna nekdo zaregistruje. Je zvlastni, ze treba u Kuki o nicem vyse diskutovanem nevi a to co dnes prislo od 4NET ohledne Arrisu povazuji za blabol. Osobne mi to prijde jako pokus ze svych zakazniku vytahnout par strokorun navic. Pokud to tak je, je to minimalne hloupe a ja budu doufat, ze se hluboce mylim ...