Funguje 4net.tv aplikace pro Apple TV? nebo to oficiálně není spuštěné? Sice se dá z appstoru stáhnout, ale hází to při přihlášení chybu "404".
Pro Apple TV zatím pořád moc možností není.
SledovaniTV pravidelně padá - nesmí se Apple TV vypnout při sledování, ale nejdříve vyskočit ven a pak vypnout, jinak už se aplikace nevzpamatuje.
Kuki sice podporu dlouho avizuje, ale zatím pořád nic.
UF takovou dobu jsem tu nebyl. Omlouvám se nebudu to pročítat celé, tak odpovím na tento task... Aplikace pro Apple TV je v produkční verzi, ale protože to souvisí s nasazením nového backendu a BAckOffice systému, ještě jsme to hromadně nehláslil. Všichni naši zákazníci by měli mít přístup do nového BackOffice (stejný jako do IPTVadmin), tak si generujete Odběratele (koncáka)a ten se pod username a psw autorizuje do Apple TV. Info o přístupech jsme posílali cca měsíc, možná 2 zpětně...Pokdu by někdo neměl ozvěte se na obchod@4net.tv. Kdo není náš zákazník a chce testovat Apple TV, novou webovovu aplikaci atd. klidně se taky ozvěte...Teď dřeme na způsobu migrace klientů a všech jejich zařízení mezi starým a novým systémem... Pokud má někdo dojem že support nefunguje jak má, piště prosím mě, na ispforum jsem dlouho nebyl a nemám to jak zjistit. Mám za to že se to vyřešilo, ale pokud ne musím o tom vědět. Děkuji.