Máme několik kostelů, no řešit tam něco je občas oříšek, teď naposledy do malého okénka dát 10G a to ještě našikmo, ale po velkém usilí se povedlo, okno jsme vyměnily za kvalitní plexy, a mřížku udělali černou plastovou lištou a je to celkem ok. Jinak část antén máme za klem a je to taky celkem ok, nic tak hardcore jako sxt na vysílače nepoužíváme, dal bych tam nějakou kvalitní anténu. Občas je boj s nějakými odrazy, od plechu věže. Jinak jak jezdím po ČR a koukám po anténách tak se nestačím divit, jak to je někde vyprasené a vidět a nikdo se s tím nepáře, záleží na firmě a památkářích co si dají do podmínek a pak jestli to kontrolují. Už jsem zažil, že chtěli zaplatit aj archeologický průzkum. Jinak je i spousta flat antén, který některý firmy dávají před okenice a mají to pěkně udělané, že to neznalé oko neuvidí. Makrolon bych místo okna nedal i když už jsem to viděl, vypadá to ze spoda divně, ty komůrky. Některé firmy mají taky specialitu aj já jsem to někde navrhoval, ale neprošlo mi to kvůli servisu dávat antény na špičku vedle křížku, ale to musí většinou horolezci, když tam velkou náhodou není lešení ..