Nejprve něco z manuálu:
move - změní pořadí položky(polžek) v listu ,vůči jiné již pevně stanovené položce.Čísla položek po použití příkazu move jsou ponechána ve stálem ,avšak ne-příliš intuitivním tvaru, takže je lepší je po každém použití příkazu move resynchronizovat příkazem print.
Vstupní parametry
- Specifikuje položku(položky) ,které budou přesunuty
- Specifikuje položku před kterou budou všechny položky přesunuty.(V případě vynechání druhého argumentu budou přesunuty položky na konec listu)
Muzete mi pls nekdo rict, jak se spravne pouziva QUEUE SIMPLE MOVE v terminalu? Vim, ze to funguje zadanim cisla po vypisu printem, ale potrebuju spis pouzit primo jmeno.
Pokud máte jednotlivé položky pojmenovány parametrem ,klidně to jméno můžete zadávat namísto čísla...avšak nevim jestli to bude fungovat ve scriptech...radši doporučuji využít příkazu find a jeho návratové hodnoty(vrací symbolické číslo ,které funguje vždy a nemusíte používat příkaz print + nemusí se použít jenom jméno ale jakýkoliv argument a dají se různě kombinovat).
Mam pocit, ze to nefunguje spravne, protoze stejnym postupem se mi to obcas povede, jindy to pise chybu.
Možná vás akorát mate to umistňování...ono to sice umistňuje před položku uvedenou jako druhý argument avšak závisle na směru ,kterým položka půjde(tedy dolů ,či nahoru).
Navic, terminal v 2.9.38 obcas spadne, na jine verzi se mi to jeste nestalo.
To nemusí být verzí ,ale asi dalšími XXX různými událostmi(Osobní zkušenosti s tim nemám ,protože mě to konkrétně v 2.9.38 nespadlo ještě ani jednou).Třeba zatížení procesoru na 100%, nějaká ztráta paketu apod.Jinak doporučuji vyzkoušet nějakého SSH-klienta.Pokud používáte Windows ,tak nemohu než doporučit PuTTy.Práce s ním je o něco málo pohodlnější,bezpečnější (v případě vytvoření statických klíčů) a nemusíte pořád lézt do WinBoxu(pokud se naučíte konzoli používat ,tak zjistíte že je v některých případech mnohem pohodlnější,dostupnější a pokud rychle píšete ,tak i rychlejší než klikání...doporučuji Kapitolu Scripting Host v manuálu ,či pokud neumíte moc dobře anglicky ,tak navštívit nějaké to školení(Myslim si že skriptování a práce s konzolí se vždy na nějakém z nich alespoň mihne)).