Sorry za oneskorenie ...
1) Ak CAPsManager stratí spojenie s CAP (Controlled AP), tak sú 2 varianty. Ak je CAP locknutý na Manager, tak AP prestane vysielať (ako by bol disablovaný). V prípade že Lock tam nie je, tak karta zostáva enablovaná a bude vysielať sieť takú, ako je nastavené priamo v nastaveniac karty v RB.
2) S klientmi sa pracuje rovnako, ako pri klasickom nastavovaní. Je tam možnosť WEP/WPA/WPA2/802.11X ... a normálne access listy, spoločný registration list, všetko. Ja tam nemám nastavené nič, bez zabezpečenia.
3) U nás to je škola s 300 žiakmi a učiteľmi. V hotspote mám presne 317 prístupových účtov, podľa prenájmu DHCP tam príde do dňa okolo 170 zariadení. Behá to bez problémov ... a celkom sa mi páčí v logu CAPsManagera, keď zariadenie preroamuje, napíše to Device registered to other interface. Takže zdá sa, že to pomaly speje aj k nejakej pomoci k roamingu. Ale ani teraz nevidím veľký problém s týmto. Áno, zariadenie sa drží AP kým ho úplne nestratí, ale potom sa to prehadzuje rýchlo. Pre žiakov to úplne stačí. Ešte lepšie to znášajú notebooky.