viktornovotny Nemate nekdo tip na kvetinac / umelou kytku ... do ceho by se dal umistit hotspot na verejnem miste pamatkove budovy ? diky
zeronet Nemate nekdo tip na kvetinac / umelou kytku ... do ceho by se dal umistit hotspot na verejnem miste pamatkove budovy ? diky Zasmál jsem se Bylo by foto jak by to mělo ve finále vypadat?
helapc Viktor vychází z toho že mobilní operátoři dělaj vysílače jako stromy, tak proč by blbá WiFi nemohla být kytka. Podle mě to není těžký ani špatný, ale neviděl jsem.
viktornovotny proste nejaka plastova napodobenina kytky v kvetinaci :-) pamatkari jsou paka .. je treba jim vyhovet ..
viktornovotny na te pamatce je balkon ... tam se vesi kytky v kvetinacich .. predstava je ze udelame jeden falesny ... idealne i s kytkou .. zitra skocim do lidovky co se tam najde :-D
okoun já bych koupil velkej květináč z plastu tam bych zabudoval aparaturu a nad tím v tom květináči udělal nějaký flešný dno, které by sloužilo pro skutečnou květinu, akorát tedy nevím jak to tam bude s kabeláží, tam bych viděl větší problém
viktornovotny je tam sxtecko, takze kdyz to zalejou tak pohoda ... pod nim je dira takze se neutopi od spoda a po vrchu ho klidne muzou zalet :-) to stece dolu