AHD je čína asi jako HIKVISION nad kterým tu slintáte (byť nechápu, proč tak moc-dealeři ?) ...obojí se vyrábí na stejným místě...co jsou koukal, tak HIKVISION má něco podobného jako TVI, takže taky stejná čína jako prase. Myslím si, že mi FULL HD bude stačit aspoň pár let a za tu cenu... Můžu upgradovat třikrát za tu cenu oproti jedné investici do technologie IP...
Mobilní aplikace ASee funguje v poho, dokonce i P2P jde - funguje hodně pěkně. Postupné přidávat a rozšiřovat kamery lze taky, jednoduše jako u IP NVR, který mají taky zpravidla omezený počet kanálů a po vyčerpání kapacity je potřeba připojit další... takže u nich taky přikupuješ další, popřípadě měníš za větší...pak to naskládáš (jako u IP) za sebe do CMS (tady je taky je v češtině). Mimojiné tam jdou přidat i IP kamery (mmj. i HIKVISION píšou) ... To znamená že jdou sledovat a nahrávat dohromady IP kamery i AHD kamery v jednom AHD DVR a a případně i v jednom softu
Paradox je, že ty AHD DVR umí nahrávat i z IP kamer, takže tím se bourá Váš poslední argument. Je to vlastně i NVR, stačí si zvolit v menu režim v jakým to má běžet ...
Pokud chceš AHD přenášet třeba 1,5 km, můžeš použít aktivní převodníky, stojí pár korun.... Kamer mají poměrně solidní svoje OSD menu.
O to jestli stačí na neomezeně IP kamer jedno vlákno bych diskutoval z důvodu datového toku, kterej u FULL HD nebude malej a datová kapacita nebude nekonečná. Teorie je krásná, ale praxe bude jiná ...to snad ale víte také. Nicméně na jedno UTP lze napojit taky více AHD kamer...
Ten AHD hybrid záznamák umí vše co tu píšeš - emaily, FTP, posílat stream, upozornění, relé, audio ...co bych měl chtít dalšího ? Aby mi to vařilo samo kafe ?
Ohledně PTZ - sice nemám, ale mají je tam taky a máš tedy pravdu - běží jim to přes RS485 - aspoň to tak píšou . Ceny oproti IP jsou lákavé ... kvalita tedy nevím, nemám ji, píšou FULL HD a mají v nabídce i s 33x optickým zoomem, ovládání píšou přes protokol PELCO (to podporuje jak moje AHD DVR, tak mají i klávesnice)...takže by to mělo být vše ok ...
Vůbec nějak nechápu, proč jsem hned sepsutej, co jsem si to koupil... jsem z toho docela rozladěnej ...