... nicmene, jeste bych ocekaval laskavost a to doreseni omluvy za ocerneni me firmy ze strany revenge, viz muj prispevek vyse pripadne bohuzel administratorsky zasah vuci teto pomluve. mimochodem pekny nick k ucelu jakemu byl pouzit, ze ?
Slovních konfliktů vzniká spousta, obzvlášť ve virtuálním prostoru. Potřebovali bychom mediátora, nikoliv administrátora, a to na plný úvazek, aby podobné záležitosti řešil. A soudný člověk si názor udělá.
vite, pane svarc, Vase forum sleduji relativne pravidelne, ale me prispevky a rady se postupem casu omezily na naproste minimum, protoze nemam nejmensi zajem o osobni urazky a napadani a vysvetlovani toho ci onoho. dnes jsem se ve snaze trochu pomoci unahlil a opet neco napsal, bohuzel reakce me celkem prekvapila a utvrdila v tom, ze sve psani opet omezim na nezbytne nutne minimum.
Tomu naprosto rozumím. Je to přirozený vývoj a naprosto ve shodě všech déle působících uživatelů. Včetně mě. Už dávno jsem internetové diskuze přestal brát jako rytířské kolbiště, kde má význam se hrdě prát za tu či onu ušlechtilou myšlenku. I když občas se v tomto nutkání nachytám. Vzato do důsledku, jsou to malichernosti a ISPforum.cz stále bude skvělým místem, kde získat informace v oboru i radu v nesnázích. O tom nepochybuji.