Základním vybavením při budování spoje u nás je i motorová pila a několik horolezeckých lan. Horší je, když vadí v cestě 800 let stará lípa. Já bych to přes stromy asi neriskoval, však nevím, jestli se do takový situace někdy třeby nedostanu.
Česká klasika, co bych neudělal pro to abych nepřipojil jednoho klienta, shodím strom který tam roste desítky let jen proto abych vydělal nějakých usmolených pár korun. Měl sem teï o víkendu jeden takový případ, klient to měl 600m, přes 2 hodně urostlé stromy, nepřipojil sem ho, jde ke konkurenci na kterou vidí v pohodě, sám sem mu to poradil... Zajímavé jak si lidi dovedou poradit, nikdy dřív jsem neslyšel ni o tom že by někdo někde navrtal do kmene několi set staré lípy díry a nacpal tam nějaký sajrajt aby ten strom sám uschl, poslední dobou toho slýchám dost, nemá to náhodou na svědomí "rozvíjející" se bezdrátové technologie? Když to tady tak čtu myslím že to má jistou spojitost a při pártání po takovém idiotovi bych se zaměřil ze všeho nejdřív po blízkých bezdrátových sítích protože lidi sou fakt prasata a nic jim meví svaté.... To je můj pro mnohé blbý názor
Vsak v pohode, od toho tu to forum snad je, ne?! jasne, to co popisujes s tema xxx let staryma stromama je fakt prasarna, s tim plne souhlasim... jine to je tady u nas.. proste to se ani neda nazvat "les" ... kazdou zimu tady spadnou stovky stromu a proste ten les pred ocima mizi.... schne... jasne, sou tu zasazene nove stromy, o tom zadna.. je to dobre... ale proste kolik km2 destneho pralesa se denne pokaci nekde v jizni americe aby se z toho mola udelat posrana plantaz s bananama, nebo s cim... to je sfinstvo.. a to ze ja tu zbulim 4 stromy co mi stoji v ceste........ klidne koupim mlade stromky a nekde je zasadim.............. to je napad, co?! treba tesne pod antenama :-D :