A takových "spolků" je 90%, účelově udělaných na neplacení dph.
No a právě s tím bych nesouhlasil - já totiž kolem sebe takové nemám (nebo mám růžové brýle)
- OK, jeden spolek tady v Modřanech byl a byl "zprivatizován" do FOP, ale to je prostě tím, že se o to nikdo nestaral, tak se ani nedivím, že tak končil
- vedle nás na Zbraslavi je klasický spolek, prostě parta nadšenců, občas jim to šlape občas ne, občas stagnují, podle toho kdo je jak nadšený
- nad námi v Jinonicích je další spolek o pár lidech, se kterým se budeme pravděpodobně spojovat (spojovat, nikoliv kupovat, vyplácet apod), taky to kvuli DPH nedělali
- no a pak tu mám jeden podivnospolek divnolidí, ano měli by to dělat na FOP, nebo sro, ale opět to není kvuli DPH, ale kvuli anarchii a neschopnosti pochopit složitost současné společnosti
- pak daleko od nás je Jablonka se Simandlem a pochybuji, že to tam s členským příspěvkem 150/m dělají kvuli výdělku a obcházení DPHčká...
to jsou spolky co mám kolem sebe a budují síť a více - méně na ně / do nich vidím
R
P.S.: chápu ale, pokud vidíte, jak Vás někdo vedle Vás ojebává, že jste nasraní...