zdravim pani... nerad skusam neoverene veci, hlavne nie beta verzie roznych SW, ale okolnosti ma nutia skusit nieco coho sa troska bojim, teda RB600 + MK 3.1
Viem, pise sa ze je stable, ale uprimne tomu nejak neverim...
Potrebujem od toho aby mi to pretlacilo pri jednoduchom nstream (nie dual) zhruba 30 mbit realneho trafficu v rezime AP + Client a na na klientskom RB600 by bezal aj DHCP server. Cez ten spoj by chodilo zhruba 300 ludi, takze asi chapete moje obavy o funkcnost. Nebudu tam ziadne pravidla, cisto len nstream spoj a DHCP.
Mam sa radsej pustit do klasickych overenenych P3 a MK 2.9.xx alebo mozem smelo skusit RB600? Na starych P3 mi bezi niekolko spojov, ktore su vytazene pomerne dost, da sa povedat ze cez ne bezi okolo 20-25 mbit realneho trafficu a pingy sa drzia do 5-7ms. A stabilita je neuveritelna - ani o jednom z tych spojov som este nepocul.
Rozmyslam preto, lebo pripadny servis je urcite lahsi pri RB600 ako pri starsom PC a to nehovorim o spotrebe a o tom, ze kolko to zaberie miesta... V pripade poruchy sa predsa lahsie meni nejake RB ako PC :-)
Takze co odporucate???