Možná mě ukamenujete ale co už...
V době internetu za průměrně 300kč měsíčně bych už nedával další slevu. 1. snižuje se cena na trhu , 2. je jednoduché snížit cenu ale pak ji v případě inflace (a dalších nákladů) zvýšit je obtížné aniž by se přišlo o zákazníka , 3. když to tak vezmu " " může zrovna stát vymyslet nějaké dotace na internet pro sociálně slabé, lidi co žijí na dávkách, aby na něj měli (podle mě je internet stále nadstandard na který když nemám tak ho nepotřebuji ) (další věc je tak že sociální systém je v ČR dost zneužívanej) ale je to každého věc ať dá slevu klidně každému co se mu nelíbí platit blbejch 300 kč a je to pro něj hodně ale za neomezený tarif u mobilníka mu nedělá problém platit průměrně i 500kč nebo si berou i směšné nabídky vodafonu a neomezených dat
Mě to tak připadá že poslední dobou se někteří ISP chovají jak charita jen proto že se snaží za každou cenu mít zákazníka (viz ISP s mrkajícím smajlíkem který je rozlezlí v 11. krajích) od toho se odvíjí jejich kvalita služeb a sítě....
Jinak cca 400 tis lidí jsou jen invalidní důchodci, takže kdyby si dal každý "internet na dědu" tak to tu můžeme každý brzo zabalit
Nikomu bych žádnou slevu už nedával i tak mají ten internet dost levnej, zdražuje se vše elektrika, mzdy, ceny zařazení, atd.
A všichni by chtěli všechno nejraději zadara, tak je prostě nepřipojím a hotovo nebo se mi vyplatí mu dát internet s 50% slevou ?