jumbocb Script mám napsanej takhle /queue simple set priority-1-all a zkoušel jsem i takhle /queue simple set priority-1 a nefunguje script nahlásí že je vykonanej ale priority to nikde nenastaví předem dík všem
jumbocb /queue simple set priority-1-all a zkoušel jsem i takhle /queue simple set priority-1 :!: no fakt dík za pomoc tohle všechno jsem už procházel a moudrej z toho nejsem nebo resp. jsem ze sebe vypotil to co vidíš a nechodí to proto to sem píšu
petrvlasic /queue simple set [/queue simple find ] priority=1 Zkoušel jste to pouze ve Winboxu v sekci Script nebo znáte i SSH a kouzelné klávesy "TAB" a "?"?
jumbocb /queue simple set [/queue simple find ] priority=1 Zkoušel jste to pouze ve Winboxu v sekci Script nebo znáte i SSH a kouzelné klávesy "TAB" a "?"? Mnohokrát děkuji a telnet fakt moc neovládám proto pro někoho ty stupidní dotazy
petrvlasic telnet fakt moc neovládám A to je CHYBA. Nejen, že to ulehčuje správu ale hlavně je to první krok ke skriptování. Skripty se mnohem lépe píší v konzoli. Pokud si nevíte rady stačí jen mačkat TAB a příkazák za vás doplňuje a nebo pokud je více možností tak je vypisuje. A na konci řádku stačí místo ENTERu napsat lomítko a po napsání skriptu odENTERovat a ihned se vám vypisují chyby.