zdeneksvarc Deset let suším doménu fbox.cz, která byla určena pro rebranding optických služeb (fiber box) a deset let je mi k ničemu 😄 Kdyby měl někdo zájem, tak přihazujte do vlákna. Nechám to otevřené do konce listopadu 🍃
zdeneksvarc disk To je nečekaně záludná otázka, která dá zabrat 🤔 Řekl bych, že deset let udržovacích poplatků, takže nižší tisíce 😄
darklogic Ale nenechte se rušit od aukce. Jako další vhodná čísla se nabízejí třeba 911, krásných kulatých 1024, a nebo pro ty, co nemají hluboko do kapsy, pak 90210.
darklogic Jako nemůžeš být zase tak hamižný. Mít v záloze 1000 takových domén, tak by sis pak už mohl koupit vlastní barák v Beverly Hills.
ludvik Abych byl upřímný, tak se mi možná víc líbí jinde nabízený "kvalitny.net". Při dnešní znalosti pravopisu by to přivedlo lidí docela dost i od nás. fbox je takový podivný, i pro mě.
zdeneksvarc s_a_m No vždyť služeb, mrkni na úvodní příspěvek tohodle vlákna. ... byla určena pro rebranding optických služeb (fiber box) Máš komplexní (box) služby založené na optice (fiber).
zdeneksvarc rsaf Chápu, že je krize, ale do Brna 😳 https://www.facebook.com/febiofest/videos/1476582595846214