orel005 Ma to nějakou hodnotu ? Bazerie k.o. jinak funkční - sry nevim jak zde na tomto super uživatelsky privetivem foru vložit obrazek. Takže prosím použijte svojí fantazii.
jcltm orel005 Obrázek nahraješ třeba na https://imgur.com/upload a sem vložíš [img]adresa_obrazku.jpg[/img]. Funguje to bez problémů.
orel005 jcltm vim, jak bych to musel udělat složitě. Psal jsem uzivatelsky přívětivě. Proč to dělat jednoduse, kdyz to jde složitě. Nebo ještě líp, proc neco co fungovalo jednoduse, zmodernizovat na slozitejsi postup ? Prostě proto.
jcltm orel005 Jako osobně mi to přijde jednodušší než to bylo dřív, ale každému vyhovuje něco jiného...
defender jcltm jednodussi nez vlozit v prispevku obrazek? nejlepe drag and drop jak je standard? neprijde mi uplne jednoduche otevrit jinou sluzbu, tam nahrat obrazek pretazenim a pak zkopirovat odkaz sem a pres [img] vkladat
sidi defender Ještě když je pak člověk závislý na cizím úložišti (a kdykoliv to může zmizet) Tahle UPS asi nemá čistý sinus, že? Potřebuju nějakou potvoru na 20W čerpadlo ke krbu a dávat tisíce za nový pro mě nemá smysl (poběží tak 10minut 1x v roce)