Monigues Dobrý den, prodám IPv4 a IPv6 adresy, ceny dle aktuálního IP marketu, nebo dle dohody. Nikdy nepoužité. Více informací na monika.rejzkova@isplegal.cz.
dacesilian https://www.ripe.net/manage-ips-and-asns/ipv6/request-ipv6/how-to-request-an-ipv6-allocation IPv6: "If an LIR has received an initial allocation and needs more address space (exceeding a /29) ..... Once we have concluded that the new needs cannot be met with the existing allocation, the LIR will qualify for another one."
skrivy btw: Jen tak ze zvědavosti. Kupovali jste v poslední době někdo adresy za reálné ceny? Co tak sleduju, tak cena jedné adresy nabízených veřejně na internetu vyskočila z 25 USD na 35 USD, někde už atakuje 50 USD. Adresy nakupovat zatím nechci, ale zaujalo mě to.
Monigues Milí trollíčci, všichni víme, jak s IPv6 je, jsou skoro neobchodovatelné, lepší je někdy se nechytat každého slovíčka 🙂. Pokud kupující chce, dostane IPv6 jako present. Mám je, tak není důvod to k inzerátu nenapsat.
kmotrik Jen pro info: jak velké bloky jsou k dispozici? Tak rok a půl zpátky se kupovala /21 a investice pomalu lepší jak do bitcoinu. Tak by mě zajímalo jaký příděl je zde nabízen a kam až jste schopni to kouskovat?