qw84 nemůžu tady říkat placeny figle když toto je konkurenční fórum, každopádně vloni jsem psal že DSL přípojky byly <300 po retencích a bez podmínek a před slevami Abank
Jinak tu cenu máš přece na odkazu který jsem tady dal anebo napiš do Googlu: O2 internet, a tu cenu tam máš jasně napsanou i podmínky, jediný rozdíl je že tam oni veřejně píšou 6 měsíců a já vím a mám vyzkoušeno, jak ti dají 12 aniž si o to musíš říkat 🙂 to je asi tak jediná neveřejná informace k o2 optice, kterou já disponuji
Jak známo tak 02 nerozlišoval cenově mezi rychlostmi, instalace vždycky zdarma, Terminátor taky, změna umístění taky …
S rete na optiku nemám dosud zkušenosti, protože jsem ji nevzal, když nová přípojka byla pro mě o 50 Kč /měs levnější a na stejnou dobu 12m
Případně mi napiš SZ co tě zajímá a přesný postup jak mít tu optiku za 199 o 6 měsíců bez přejednání rete? No tak to už jsem tady myslím psal na jiném vláknu nebo ti to taky napíšu klidně to asi není nic tajnýho
stárnet dává taky 12 měsíců slevu ale jen když si koupíš jejich rutr
A jestli má někdo s významným územním působením nějaké další pobídky, tak sem s nimi :-D