petrvlasic ale to neni reseni Jaktože ne? Můžeš napsat třeba na podporu Mikrotiku...jo vlastně, nemůžeš. Snad nečekáš, že ti někdo sdělí umístnění souboru wlan2.dll nebo ti ho snad i nabídne tady ke stažení, když se jedná o crackovanou verzi.
petrvlasic me by spise zajimalo , proc to nejede could not get wlan2.dll: missing file Nechápu co je na tom k nepochopení.
miract Ahoj, zkousel jsi smazat adresar C:\Documents and Settings\XXXXXX\Data aplikací\Mikrotik\Winbox\2.9.27 ? Mirek
reset kdyz ho smazu, tak se vytvori znovu a natahne se tam obsah a problem pretrvava a chybi v nem wlan2.dll v jinych MK adresarich ten soubor je, zkopirovani ale nepomuze
reset tak ted jsem z toho vedle, cca po peti minutach jsem se snazil pripojit a rozbehlo se to, ..... ale co jsem presne udelal, presne nevim : zatim diky moc za snahu
reset zkusim jsem to i ve vmwaru a problem jsem odhalil. Pripojil jsem se na jiny stroj s MKv2.9.27 , na ten to uz slo v pohode a nasledne jsem se pripojil na ten problematicky, ... a problem zmizel.