vecino Nikdo na nikoho nenadava. Ja jsem se slusne zeptal : , zda-li je to chybka v MK nebo neco delam spatne. Change log jsem cetl, ale nedvocklo mi to no. Nechapu smysl teto "zmeny" ... v predchozich verzich to bylo podle me ok. -- Vecino
asdewq reset ja to mam na jednej core2jke a zatial klop klop ok... upgrade bol z v3.11 ktora mi na jednom nstreme2 vytuhla po mesiaci chodu nevedno pre co tak ze to neslo na dialku ani rebootnut.. zatial od nedele ok ale je tam len par pravidiel vo fw, zopar routov inak nic...
vecino Nesmis mit v SQ nastaveno "neomezene", ale treba 10M u upload i download. ani mne nejdu SQ na RB 333 ...
belmorfeus po instalaci MK 3.13 na cistou flash nejde restart routeru, pise to stopping services a PC je tuhej, je to x86 Core2Duo 4200 - flash disk 512Mb v redukci
cin Ja som sa vratil spet na 3.10 akosi mi po upgrade prestali fungovat spravne skripty na pridanie uzivatelov.
reset cumim jako puk. Jsem na obou masinach a na obou je stara verze MKv3.10 , ...... vzdyt jsem tu upgradoval. nejak nechapu. Pres webove rozhrani.