prosiiim o surnu radu, typ, pomoc :( pocitac zostava mb asus p5g_cosi (intel g31), core2duo, 1gb ram, 256mb ide flash od apaceru, 3x rb11 a v tom 3x cm9 pocitac nerobi nic len ma na sebe 1x lan - privod konektu, 3x wifi v ap mode, 1 je ako ap, 2 ako uplink v bondingu dalej, siel asi 3-4 mesiace uplne v pohode a od vcera vecera hotova katastrova nahodilo to tuhne ako chce.. najskor sa vymenia pamat, potom som vymenil zakladovku s cpu a zdrojom, jedna z wifin bola povodne v rb14-tke po vymene za rb11 to slo asi hodinu, po vymene zakladovky asi 12 hodin a tak som myslel ze to bude uz ok no ako vidim tak nieje... ci tomu odide len eth alebo zmrzne cely neviem, na tie wifiny som sa nepripajal, nebolo ako, a nemal som tam grafiku ani klavesnicu... ros je tam 3.14, predtym to bezalo na 3.13 od jej vydania v pohode, po druhom vytuhu som skusal upgrade na 3.14 zmena ziadna... teraz cakam na to kym sa to stane znova uz tam mam monitor aj s klavesnicou takze hadam uvidim aspon nejaku hlasku, ale mate niekto nejaky typ cim by to este mohlo byt?