Hoj - nemám moc zkušeností s MK, takže omluvte lamskej popis situace... mám pár RB411 a RB411AH, na všechny jsem nahrnul novej 3.15 - zpozoroval jsem, že čerstvě po udatu mi RB naběhne - běží cca 5s a pak zdechne. Nejdřív to udělal jeden na stole a pak druhej... když odpojim zdroj na pár vteřin a připojim zas to najede, pískne boot, písne dokončení startupu, uběhne 5s a death. Vyměnil jsem zdroje a stejně, zkoušel jsem i silnější(byl to 24V - co kdyby dávaly míň) a stejně - pak jsem to flashnul ještě jednou a jelo to v poho - xkrat jsem to resnul a už to neudělalo. Tak jsem je nahrnul do provozu, ale teď se k tomu nemůžu přihlásit - vše je ok nastaveno, protože ten první má public ip a ani ho chudáka nepingnu... Neděje se někomu dalšímu něco podobnýho? Mám z toho udělanej zatím jenom spoj bridge s wds - station ale i tak to zamrzí - mám to "jenom" 40km abych to resnul... ještě mi napadla jedna věc - zpozoroval jsem při poslednim "úspěšnym" připojení v logu, že se mi tam snaži někdo probojovat přes ssh a generator uživatelů/hesel - je možný že by se tím tak zaměstnal RB nebo zaplnila pamět loggem a že by to padlo? Dik za jakýkoliv návrh. Stejně tam budu muset jet, ale rád bych se toho vyvaroval, takže budu downgradeovat, abych zjistil kde je zakopanej (hara)pes.