maxik /system check-installation ok. /system check-disk asi take ok. udelal si reboot takze jsem nice nevidel. Zkusil jsem vypnout dude tak uvidime za par dni delalo to s nekolikadeni periodou nekdy jen nekolik hodin.
maxik Nemyslim ze to bude vadou flasky, ma mit 100k zapisu na sektor a dude zas takove kvanta dat neuklada, ale nerikam ze to nemuze byt.
asdewq mam tu jeden 433ah ktory bezal bez akejkolvek komunikacie len zapnuty a pripojeny do siete s 3.13 a 2.16fw restart min kazdych 12h po upgrade na 3.16 a 2.18fw uptime 4 dni takze vypada ze pomohlo
maxik ten muj router s 3.10 bezel asi 100dni bez problemu i s dude az ted to nejak zlobi, po vypnuti dude uz mam 1 deni uptime takze uvidime jestli to dela dude.
hapi dude že neukládá kvanta? to možná ne ale má tam minimálně grafy a používá RRD na ukládání grafových dat takže se furt dokola přepisujou a pak už jenom záleží na tom jak často to je čili jak často si to nekdo nastavil. Jestli to je každých 15 sekund a má tam třeba 50 grafů tak si spočti jak je pěkně využívaná čili naprosto nevhodný pro flash disky.
maxik Graf tam byl jen Internet a CPU load brany a mapa, ted je dude vypnuty a uz 2 dny bez problemu tak nevim co s nim budu delat.
asdewq zrovna vcera som robil spoj ap-klient na 2x ros 3.16 zapnute dfs 5500-5700 skocilo to na frekvenciu 5505 na strane AP a klient to ap proste nevidel : po vymenovani konkretnych frekvencii samozrejme ok...
fe501 Nějak jsme to tady procházel a nenašel jsem co hledám. Může mi někdo vysvětlit proč v 3.16 jsou frekvence v pásmu 5GHz na výběr pěkně po 5MHz ale jdou jen ty standartní? Je to vidět i při Freq usage:
reset rekl bych, ze by to mohl byt bug ve verzi a spatnem selektu . Bohuzel nee kazda vydana stable verze je stable . 90 % jsou beta/bug verze
knedlik jojo, na to jsem narazil taky.... A stejnou chybu to má i ve verzi 3.17. Bohužel mi to začalo blbnout, tak jsem musel jít zpět na 3.10 a už do toho nerýpu.
mashinepistole2 Pred 10 min som stahoval verziu 3,19 a uz je tam 3,20 : A kanaly to ma delene po 5mhz .